Co se vysílá, co se píše, co se děje...

In!- anotace 10/2007

8. 10. 2007 18:27
Rubrika: In! a Tarsicius | Štítky: anotace , Časopis

   V říjnovém čísle Inu, časáku, který je určen všem mladým holkám, se dozvíte opět plno nového (třeba i to, co se dělo v redakci;-).

  In! vám také přiblíží, jak některé holky prožívaly Celostátní setkání mládeže, které se uskutečnilo 13.-19. srpna a které se vrylo do nejednoho z našich srdcí;-)

  Sledovali jste superstar? Ano? Tak to vás určitě potěší rozhovor se Zbyňkem Drdou, který se pro vás nechal vyfotit i na titulku. A samozřejmě i v říjnu zabrousíme s In!em do světa kluků- tentokrát budeme hledat odpověď na to, čeho jsou kluci ochotni vzdát se kvůli své dívce.

  A rodina? Taky to nemáš doma mnohdy lehký? Bodejť, každý z nás prožívá semtam nějaké to domácí trable- odpověď na to, jak se vyrovnat s problémy v rodině, budeme společně hledat v rubrice Inkognito!

  Jsi hudebnice tělem i duší? Jestli ano, pak Tě jistě potěší i skupina Krystal Mayers, o které v In!u najdeš také pár slov.

  A samozřejmě nechybí ani fotoromán, pár vašich trapásků a několik soutěží;-) Takže holky- nezapomeňte, že říjnové číslo je právě v prodeji!


  Časopis IN! je možné objednat na adrese [email protected], www.in.cz nebo zakoupit v síti prodejen Karmelitánského nakladatelství.

Zobrazeno 1759×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka