Co se vysílá, co se píše, co se děje...

Na co se můžete těšit v únorovém Tarsiciovi???

8. 2. 2008 0:04
Rubrika: In! a Tarsicius

Podařilo se nám získat exkluzivní rozhovor s novým italským kardinálem s českou duší. Ano, mluvíme o Giovanni Coppovi, který byl dlouholetý apoštolský nuncius v Česko-slovenské a později v České republice.

Je možné dnes ještě žít čistě? Tak nad tím se zamýšlí ve svém úvodním slově Mons. Josef Hrdlička, světící biskup olomoucký.

Viděli jste někdy fotbalový stadion ZE SIREK? Jestli ne, tak teď můžete! Ministranta Františka Košnara „vyzpovídal“ a vyfotil Laďa Bandouch SDB.

Powerball – hračka pro sportovce i hudebníky. Že nevíte co to je? Tak nalistujte stranu 13 a uvidíte;)!

Rozhovor s pravým nefalšovaným řidičem autobusu!!! Jaké to je mít zodpovědnost za cestující? Je víra u řidiče výhodou? Vše a ještě víc nám prozradí řidič David Pošepný.

Víte kde je Rokole? Víte vůbec co Rokole je? Ne? Tak cestujte s naším Českopisem!

Proč Rudo nenadáváš? Další příběh ze života našeho kamaráda Rudy Alfonse.

Dále se můžete těšit na Osminohého kazatele, na další komiksy, na Procesory v rubrice Co dokáže počítač. Nebudou chybět křížovky, Král kvízů, Hromy a hromnice, Chlubit se ministrováním? … atd.

Nemáte ještě Tarsicia objednaného? Není nic jednoduššího, než si ho objednat na stránce www.tarsicius.cz pod odkazem objednávka, anebo přímo na
www.tarsicius.cz/objednavka.php


Jenda Lukeš, redaktor časopisu Tarsicius
Nick na Signálech: Jenda
Zobrazeno 1194×

Komentáře

Daniel Zouhar

A nezapomeňte, že v kanceláři má nad stolem jedinou světovou kopii milostné sochy Panny Marie Bolestné jejichž originál se nachází ve Sloupě v Moravském krasu.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka