Co se vysílá, co se píše, co se děje...

O čem píše Katolický týdeník č. 29/2008

15. 7. 2008 20:03

  Ohlédnutí za velehradskou poutí a otevřením nové stezky mezi Hostýnem a Velehradem přináší nové číslo Katolického týdeníku.

  Cyrilometodějskou pouť prožil u sousedů na Slovensku redaktor Katolického týdeníku a přibližuje ji v reportáži z Terchové. Vypravil se také mezi věřící do Horní Lužice, kde žije slovanská menšina – a sice na pouť do Rosenthalu.

  Tematická dvoustrana vznikla ještě v posledních hodinách právě uplynulé Katolické charismatické konference v Brně. KT ji přibližuje v reportážích, anketě i v rozhovoru s jedním z přednášejících P. Vojtěchem Kodetem OCarm.

  Odpovědny se tentokrát věnují procesu blahořečení teprve sedmileté Antoinetty Meo, charismatickým darům a pohledu církve na rozvod (v rubrice „Když se nevěřící zeptá“).

  Kulturní rubrika přináší exkluzivní rozhovor s frontmanem skupiny SONICFLOOd, která vystoupí na setkání mládeže ActIv8 na Velehradě. Prozrazuje detaily ze svého zázračného uzdravení, dělí se o svou životní zkušenost s Bohem a přibližuje i svou cestu do kapely SONICFLOOd.

  Noviny uzavírá rozhovor s luteránem, kterého zná většina katolíků: s Jaroslavem Kratkou.

  KT vychází s rodinnou přílohou Doma a s televizním rozhlasovým programem,    v němž lze nalézt program Radia Proglas a TV Noe.
 

Více informací na www.katyd.cz.
Zobrazeno 1318×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka