Co se vysílá, co se píše, co se děje...

Do nového školního roku s novými hudebními pořady

1. 9. 2008 14:20
Rubrika: Televize
Září sebou přinese nejenom nástup do školních lavic, ale taky nové akce a pořady v rádiích a televizi. Dnes bych se chtěl pozastavit právě u televize.

Pro Českou televizi vzniká opět série nových dílů pořadu Exit316, o kterém zatím tvůrci prozradili, že bude nový, lepší, více filmový... Těšíme se, co nového a zajímavého nám přinese.

Tv Noe si toho pro nás s novým školním rokem připravila hned několik. Hned prvním překvapením může být pořad NOEPARÁDA, který slibuje přinést na obrazovku to nej z křesťanských videoklipů formou hitparády.

Uvidíte klipy zahraničních kapel z výběrů WOW i s českými titulky, navíc bude možné soutěžit o různé ceny. Těšíme se již na čtvrtý zářijový týden, kdy bude spuštěno první kolo.

Další hudbou protkané pořady nachystala Tv Noe pro kluky i holky.

Holky zvolily provokativní název V POSTELI. Sami to dokázaly vysvětlit tak, že právě v posteli se odehrávají všechny důležité okamžiky jejich dospívání. Když za vámi přijde kamarádka, zajdete si popovídat právě do svého pokoje, no a kam si sednete? Na postel… Pokud je vám z něčeho smutno, jste naštvaná na svět, většinou lehnete do postele a brečíte do polštáře. Název se snažil ukázat na to, o čem prostě pořad chce pro holky být. Rady, tipy, nápady, móda, reportáže a rozhovory se zajímavými osobnostmi, a spousta dobré muziky vás čeká již v premiérovém díle ve středu 3. září od 17:40.

Ani kluci nemusí být smutní, že by museli koukat jen na dívčí pořad (stejně si myslím, že budou!:-), protože pro ně za týden 10. září od 17.40 poběží magazín pro chlapce GOODwillBOY, který nás zavede do klukovského světa plného dobrodružství, sportu, motorů a samozřejmě muziky, to vše propletené se zajímavými a zábavnými tématy spolu se soutěžemi.

A poslední, na co bych rád upozornil, jsou opět koncerty, ze kterých jen namátkou upozorním na koncert chval Presence z dílny Christian City Church Oxford Falls, která je největší z kongregací Christian City Churých. Její hlavní činností je služba Bohu, sbližovat lidi, utvářet společenství a chválit Boha. Album „Presence“ vzniklo v Oxford Falls 29. května 2005 a udává nový směr v chválení Boha. Jak už sám název napovídá, celé album „Presence“ je o přítomnosti Boží a o setkání s Bohem. Vše s českými titulky. Dále je možné zavzpomínat na setkání v Táboře hudebně spolu se scholou Credenc a jejich písněmi. Velmi lákavě zní pozvánka ke sledování přímého přenosu koncertů z Festivalu pod věží, máte možnost touto formou být spolu s kapelami Gesto, Michael, Timothy, Oborohu spolu s Evou Henychovou.

 

Pohodové chvíle ať již u TV nebo rádia přeje Pavel.

 

Odkazy:

http://www.exit316.cz/

http://www.tvnoe.cz/

Zobrazeno 1295×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka