Co se vysílá, co se píše, co se děje...

Rebecca St. James, Hillsong, Skillet a další na Rádiu7

9. 11. 2008 20:04

Listopadová nabídka pořadu Pohovka vypadá vskutku pestře. Můžete se těšit na Rebeccu St. James, Hillsong, Skillet a vánoční hudební tipy. Tato hodinky plná hudby a povídání o životech interpretů vás čeká vždy ve čtvrtek od 20 hodin a v repríze pak v úterý od 15 hodin.

 

Pro všechny oddané fanoušky hudební tvorby Rebeccy St. James je nachystána hodinka s jejím sice starším albem God, ale s o to vroucnějším vyjádřením jejího vztahu k Bohu. Můžete ještě stihnout reprízu pořadu 11.11. od 15 hodin.

 

Kdo z nás by si rád někdy nezazpíval nějakou chválu? Hodinka s australským sborem Hillsong bude jistě vhodnou inspirací pro všechny hudebníky a nejenom to, určitě to bude vhodná příležitost ke ztišení se a přebývání před Pánem v modlitbě. 13.11. od 20 hodin, v repríze 18.11. od 15 hodin.

 

 

 

 

Osobně jsem se podílel spolu s autorkami českého fanouškovského blogu kapely Skillet Zdeňkou a Petrou Horáčkovými na vzniku Pohovky s poněkud tvrdším nádechem. Půjde sice o směsici tvrdších tónů, nicméně však  protkanou hlubokými texty. Skrze jejich umění se mnoho lidí zamýšlí nad skutečnostmi života, vedoucí k Bohu. Nechte se unášet 20.11. od 20 hodin, v repríze 25.11. od 15 hodin kytarovými rify alba Collide z roku 2006 kapely dvakrát nominované na Grammy.

 

Jistě mnohé z vás napadl jako vánoční dárek pro vaše nejbližší koupit nějakou hudbu. Ale jak si má člověk vybrat v tak bohaté nabídce? Přesně na tohle myslela Gina, když si pozvala hosta Tomáše Polívku na poslední listopadovou Pohovku. Společně se vám pokusí představit 27.11. ve 20 hodin a 2.12. od 15 hodin zajímavé tituly hudebního vydavatelství Rosa.

 

Neméně zajímavě vypadá taky nabídka pořadu Interval a další. Ale jejich prozkoumávání a výběr pořadů nechávám již na vašem vlastním výběru.

Pavel Šupol (http://www.hudba.signaly.cz)

 

Odkazy:

http://www.radio7.cz/

Zobrazeno 1199×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka