Co se vysílá, co se píše, co se děje...

Časopis Tarsicius vydal CD!

23. 1. 2009 20:00
Rubrika: In! a Tarsicius | Štítky: tarsicius

Jablonec nad Nisou: S lednovým číslem časopisu Tarsicius obdržel každý čtenář CD TARSICIA. U příležitosti úspěšného ukončení desátého roku našeho časopisu s názvem Tarsicius bychom chtěli poděkovat všem čtenářům za přízeň velkolepým dárkem v podobě CD!

Jedná se o CD našlapané zajímavou křesťanskou muzikou různých žánrů ve formátu mp3. Nemohli jsme se s vámi ani nerozdělit o naprosto ori­ginální klip klučičí skupiny Šroti z Dolních Bojanovic, který z našeho pohledu nemá chybu. Velikou pochvalu si zaslouží kameraman a střihač klipu, který teprve nedávno ukončil základní školu. Další, co z obsahu CD prozradíme, je, že zde také najdete jednu speciální křesťanskou hru. Ale to není zdaleka vše! Díky tomutu výročnímu CD dostanete nástroj, s jehož pomocí budete mít příležitost celý rok procházet s námi jednou super počítačovou soutěží o lákavou cenu.


Proto, pokud ještě Tarsicia neodebíráš, a chtěl by ses do této soutěže zapojit, určitě si Tarsicia objednej na internetové adrese www.tarsicius.cz, nebo na telefonním čísle 775 598 604.

 

 

Pokud znáš někoho, koho by počítačová soutěž bavila, můžeš mu po dohodě s ním Tarsicia objednat a uvést se jako doporučitel. V případě vylosování jeho objednávky máš šanci dostat navíc stejnou výhru jako on.

 

Jelikož jsem toho řekl už hodně o cd, tak k samotnému číslu řeknu jenom dva body:

 

  • Na titulní straně se na nás směje nový litoměřický biskup Jan Baxant. S ním máme i uvnitř speciální rozhovor a fotoreportáž z jeho svěcení. V této fotoreportáži se vám snažíme vysvětlit jednotlivé úkony.

 

  • Dále co snad každého zaujme je další super fotopříběh. Tentokrát s vůní motorového oleje, rozpálených pneumatik a kouře výfukových plynů. Lednový fotopříběh je totiž z formulového prostředí.

 

Časopis vydává Občanské sdružení Tarsicius

adresa: Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

redakce: tel. 775 598 604,

e-mail: [email protected]

Časopis Tarsicius nemá předplatné.

Na jeho vydávání je možné přispět dobrovolným finančním darem.

Číslo účtu finančních darů: 1017 5235 82/5500,

předtištěnou složenku je možné si vyžádat na výše uvedené adrese,

tel. nebo e-mailu. Za všechny případné dary upřímně děkujeme.

 

  • Dále co snad každého zaujme je další super fotopříběh. Tentokrát s vůní motorového oleje, rozpálených pneumatik a kouře výfukových plynů. Lednový fotopříběh je totiž z formulového prostředí.

 

Tak se těšme! Už za za pár dní je to tu!!!

 

Takže zaserfuj na www.tarsicius.cz, nebo žhav linku na čísle 775 598 604.

Krásné radostné dny s Tarsiciem a Proglasem Vám přeje

Jenda Lukeš

 

 

 

 

Zobrazeno 1843×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka