Co se vysílá, co se píše, co se děje...

Co je zajímavého v únorovém Tarsiciovi?

24. 2. 2009 21:13
Rubrika: In! a Tarsicius

Mnohé zaujme jistě rozhovor s hercem Josefem Pejchalem, nová rubrika Nej, MS v klasickém lyžování v Liberci, manželství s upgradem, nebo je raději libo Silniční vlak, nebo ministrantská společenská etiketa?


V únorovém čísle časopisu Tarsicius jistě mnohé zaujme rozhovor s hercem Josefem Pejchalem, kterého mnozí znají ze seriálu Ordinace v růžové zahradě jako doktora Suka. Ale představte si to! On je věřící a dokonce ministruje! Máme s ním v časopise rozhovor a pěkné fotky. Mnohé fotografie se ale do časopisu nevešly, tak je najdete na adrese www.signaly.cz/casopistarsicius

 

V rubrice manželství nám napsal svůj pohled na věc náš fotograf Zbyněk Pavienský. Zbyňkovi k jeho obrácení k víře pomohl i Tarsicius. Zbyněk také fotí pro náš sesterský časopis IN! Teprve před několika lety upgradoval - tedy vylepšil své manželství, že se vzali se svoji manželkou Marikou v kostele a pozvali naplno do svého života Krista.

 

V časopise také najdete novou rubriku s názvem Nej. Tentokrát se podíváme na NEJ – starší.

Kdo se ze zvířat dožívá nejdelšího věku? Seznámíme vás také s Ednou Parkrovou z USA, která se dožila neuvěřitelných 115 let a zemřela v listopadu minulého roku.

 

Jaký z biskupů si tentokrát pro nás připravil své duchovní slovo?

Tentokrát to je pomocný biskup královehradecký - Josef Kajnek, který se s námi podělí o jeden napínavý zážitek, který prožil v 8. třídě… Byl u velkého požáru.

 

Každý správný křesťan by se měl vzdělávat, aby nás někdo jen tak nezaskočil. Tentokrát se podíváme Od kdy existují pravoslavní a něco si o nich řekneme.

 

Časopis Tarsicius dostává každý zájemce. Náklady na vydávání jsou hrazeny z dobrovolných darů.

 

Jenda Lukeš, redaktor

/Jenda/

Kontakty:

Občanské sdružení Tarsicius

Horní náměstí 12

466 01  Jablonec nad Nisou

Redakce:

tel.: + 420 775 598 604

e-mail: [email protected]

web: www.tarsicius.cz

Číslo účtu: 1017 5235 82/5500 (více informací o možnosti příspěvků na výše uvedených kontaktech)

 

 

 

Zobrazeno 1432×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka