Co se vysílá, co se píše, co se děje...

Nášup z Proglasu

15. 10. 2009 21:13
Rubrika: TV Noe a Radio Proglas | Štítky: z jedné vlny

 

Od 7. října naladíte na Proglase pořad magazín ŠMRNC.  Je  určený pro mladé posluchače, především pro studenty středních škol a vysokoškoláky. Každou středu naladíte ve 22.00 necelou půlhodinku zajímavé hudby a příspěvků.

A na co se v pořadu můžete těšit?  Písničky ze současné světové i domácí scény zazní v Hitparádě spolu s vašimi demonahrávkami. Vy potom rozhodnete, která z písní zazní znovu příští týden.

Připojíme i Recenze, které vás nasměrují do kin, divadel, výstavních síní nebo do prodejen s hudebními nosiči. Co s penězi a jak s nimi rozumně nakládat? Jak nenaletět reklamě nebo jiným marketingovým trikům? Odpovědi nabídne rubrika Orientace.

Kam vyrazit na výlet? Jak si zútulnit pokoj? Jaký dárek vybrat k narozeninám? Nechte si poradit zajímavé Tipy a triky.

Čas od času se budeme věnovat také Módě a životnímu stylu, vždyť i krása je Boží dar, který ukazuje na Stvořitele.

Zajímavé  události přiblížíme ve Zpravodajství pro mladé. Chceme přinášet informace všem, kdo se nechtějí uzavřít v pohodlí svého domova.

Nezapomeneme ani na Svět techniky. Budeme objevovat novinky ve světě Internetu, pokusíme se přijít na kloub tomu, kdy je pro nás počítač sluhou a kdy se už stává pánem.

V rubrice Jak na školu se budeme bavit například o tom co udělat pro to, aby nám šlo učení lépe od ruky, pardon, od hlavy.

Jak naplno, poctivě,  čistě a s láskou žít vedle druhých a pro druhé, o tom víc poví rubrika Vztahy.

Podobnou pomoc můžete získat v rubrice Poradna, ve které budeme odpovídat na vaše dotazy týkající se vztahů, víry, nebo jiných oblastí.

Tato a další témata vám budeme servírovat od října na Radiu Proglas v pořadu Šmrnc. Těšíme se na setkání i na stránkách smrnc.proglas.cz.

Po pořadu Šmrnc můžete zůstat u radiových přijímačů a navštívit Noční cukrárnu. Zahrajeme oblíbené písně, můžete se zapojit do diskuze na zadané téma pomocí SMS, dozvíte se spoustu zajímavostí. Ve středu 14. 10. od 22.30 vám budou průvodci Marie Pokorná a Filip Breindl.

Jak se vám líbí je hudební pořad, který vysíláme každý všední den v 19.15, v sobotu pak v 15.00. V pondělí 12. října je připraven rozhovor s publicistou Jiřím Moravčíkem o knize Když píseň tluče křídly do oken. V úterý 13. října se můžete těšit na rozhovor s mandolinistou Petrem Vrobelem o albu Mandolin In Time III. Ve středu 14. října vás pozveme na koncert skupiny Fregata ze studia Proglasu, kde bude tato skupina hrát živě. Ve čtvrtek 15. října vás čeká rozhovor se skupinou Chodská vlna o albu Obrázky, v pátek 16. října rozhovor s písničkářem Milanem Valentou o albu Jako říční proud. V sobotu 17. října reprízujeme rozhovor s Blankou Táborskou, Ivo Viktorinem a Karlem Markytánem o koncertním DVD skupiny AG Flek.

 

Zobrazeno 1686×

Komentáře

Blesk

Supr :-)

Padre

Tak to je nářez. Martine dobře pracuješ.

Tofl

Moc hezké ;-)<br />
Jinak ŠMRNC je moc fajný a ti co byli na Dnech důvěry v Proglasu tak mají skvělý zážitek právě ze Šmrncu :-)<br />
<br />
Jo a Noční cukrárnu doporučuji, jakožto pravidelný posluchač ;-)

vojtec

jůůů, takže středeční večery s Proglasem;-) jsem zvědavý a těším se.

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka