Co se vysílá, co se píše, co se děje...

Katolický týdeník nově na Facebooku!

22. 9. 2010 16:38

Oficiální profil Katolického týdeníku naleznete nově na Facebooku. Poslední dobou se zde téma vztahu mezi Facebookem a Signály hodně řešilo. Klady a zápory sociálních sítí a fenoménem zvaným Facebook se bude zabývat právě příští číslo Katolického týdeníku (40/2010). Nenechte si jej ujít.

Za svatým Václavem – a do „jeho“ města, Staré Boleslavi – zve čtenáře aktuální číslo KT ve speciální příloze věnované oslavám svátku tohoto světce (a mimo to i malé vzpomínce na papežskou návštěvu Boleslavi). Celým číslem 39 se prolínají informace, reportáže a postřehy z papežské návštěvy Velké Británie. Dokonce i stranu dvanáct, kde čtenáři pravidelně nacházejí rozhovor, tentokrát „obsadil“ Svatý otec. Domácí zpravodajství přibližuje návštěvu prezidenta republiky u premonstrátů v Nové Říši a Jihlavě, cestu ostatků sv. Antonína Paduánského z Padovy do Ostravy a avizuje též národní pouť do Říma na poděkování za papežskou návštěvu Česka. Tematická dvoustrana nese titul CÍRKEVNÍ KNIHOVNY. Uvnitř listu čtenáři naleznou ještě přílohu věnovanou řádu Maltézských rytířů. Součástí KT je příloha Doma a TV a rozhlasový program. Více v Katolickém týdeníku, který naleznete ve své poštovní schránce či ve vašem kostele a na webu www.katyd.cz.

Dolvolujeme si čtenáře upozornit, že právě v těchto dnech míří na pulty knihkupectví tradiční „čtecí“ kalendář Katolického týdeníku na rok 2011, nesoucí již desítky let název Cyrilometodějský kalendář. Distribuci zajišťuje tradičně Karmelitánské nakladatelství ([email protected], tel. 224 316 157)

Zobrazeno 1241×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka