Co se vysílá, co se píše, co se děje...

Zvolte knihu roku v anketě Katolického týdeníku

14. 10. 2010 19:16

Obalová příloha nového čísla Katolického týdeníku představuje anketu Kniha čtenářů KT, respektive nabídku nominovaných titulů, jakož i hlasovací kupon, který lze vyplnit a zaslat do redakce KT. Hlasovat můžete také online na stránkách www.katyd.cz

Anketu v minulém roce vyhrála knížka Šel jsem však vytrvale P. Františka Lízny.

Domácí zpravodajství otevírá reportáž ze salesiánského střediska v Brně-Líšni, kde právě dokončili další část jeho budovy. Dále popisuje například oslavy 15. narozenin Radia Proglas či informuje o nově vydaném titulu …A léta běží spisovatelky Taťány Lukešové. Za povšimnutí stojí též anketa Co ukážou výsledky voleb? Rubrika zahraniční se věnuje především prezidentským volbám v Brazílii, největší katolické zemi na světě.

Tematická dvoustrana tentokrát přibližuje Tibet, mj. také rozhovor s biskupem Václavem Malým nejen o situaci tamějších disidentů. Strana odpověden objasňuje, kdy je řešením křest podmínečný a jaké místo při liturgii náleží kadidlu.
Kulturní redaktor upozorňuje na 14. ročník Mezinárodního festivalu dokumentárních filmů, jenž se uskuteční od 26. do 31. října v Jihlavě. Na místě dopisové strany lze zjistit, kteří čtenáři vyhráli ve Velké letní soutěži KT.
Noviny uzavírá celostránkový rozhovor „Ne všechno bylo tak úsměvné, jak popisuji“ s Taťánou Lukešovou, již zmíněnou autorkou knihy, kterou vydává KT. KT vychází s dalšími přílohami Perspektivy a Školy v Ječné ulici v Praze.

 

Zobrazeno 2568×

Komentáře

HelenaH

Ten materiál o Tibetu je fakt zajímavý. Doporučuju všem....

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka