Co se vysílá, co se píše, co se děje...

Raději třikrát zbytečně než pozdě

27. 3. 2011 4:00
Rubrika: TV Noe a Radio Proglas | Štítky: Proglas , tv noe

Z programové nabídky Radia Proglas a TV Noe v týdnu od 28. 3. do 3. 4. 2011


» Proglas

Vysílání Radia Proglas je možné poslouchat on-line. Vysílací frekvence pro jednotlivé regiony a také mnoho zajímavých informací najdete na internetové adrese www.proglas.cz.

Během postní doby zařazujeme do našeho vysílání pravidelné pobožnosti Křížové cesty. Ke společné modlitbě a rozjímání nad Kristovým utrpením se můžete připojit každou středu a pátek v 15.08 (krátce po zpravodajské relaci v 15.00).

„Co máte na nás kněze aneb V čem bychom se měli polepšit?“ - na to se Vás zeptá ředitel Radia Proglas, P. Martin Holík, v Noční lince. Na Vaše telefonáty bude čekat v pondělí 28. března od 22.30.

V jarní Kafemlýnkové mozaice si můžete zasoutěžit o zajímavé knihy. Redaktorka studia Radim Radka Rozkovcová představí prostějovské Centrum pro rodinný život a nakonec zalistujeme v knize receptů. Do vysílání zařazujeme v úterý 29. března v 9.30.

Na pomoc lidem postiženým roztroušenou sklerózou, jejich přátelům a rodinným příslušníkům vznikla například organizace Roska Olomouc. O jejích programech pro klienty pohovoříme v regionálním pořadu studia Radim, který zachytíte v úterý 29. března ve 22.00.

"Raději třikrát zbytečně než pozdě", říká onkoložka Anna Ondračková, majíc na mysli preventivní prohlídky Kdy a kam se na prohlídku vypravit, co můžeme udělat pro své zdraví sami a jaké jsou prognózy nádorových onemocnění? Nejen to se dozvíte v Magdazínu ve středu 30. března od 9.30. 

Boží milosrdenství a šíření zvěsti o něm neleželo na srdci pouze svaté Faustyně, ale i jejím současným sestrám, které u nás žijí v Praze a ve Dvoře Králové. Spiritualitu sester Matky Božího milosrdenství přiblížíme v pořadu Všimli jsme si, a to v pátek 1. dubna. od 16.00. Připravuje Marek Chvátal.

Docent Miloslav Hroboň, který se proslavil v oblasti medicíny, bude hostem nedělního pořadu Křesťan a svět. Rozhovor s podtitulem „Sloužit Bohu – sloužit lidem“ zachytíte 3. dubna v 17.00.

V týdnu od 28. 3. do 4. 4. 2011 vysílá Radio Proglas přímým přenosem tyto bohoslužby:
V úterý 29. 3. v 18.00 z kostela sv. Augustina v Brně, ve čtvrtek 31. 3. v 18.00 z kostela sv. Augustina v Brně, v pátek 1. 4. z kostela sv. Augustina v Brně, v neděli 3. 4. v 9.00 z kostela sv. Cyrila a Metoděje v Ostravě-Pustkovci.

» TV Noe

Vysílání TV Noe je možné sledovat on-line. Více informací, podrobný program a pozvánky na akce najdete na internetové adrese www.tvnoe.cz.

První díl dokumentu Po stopách Ježíše Krista: Stalo se ... uvede TV Noe v úterý 29.3. od 20:55.
Prostřednictvím sugestivní atmosféry budete svědky života toho, jenž ve světě zanechal hlubokou stopu. Podíváme se na něj z pohledu archeologie, historie a evangelií. 1. díl - Stalo se ... Narození Ježíše. Politická, náboženská a sociální situace. Potvrzení vztahu proroctvími. Vztahu, který není v protikladu, ale ve spojitosti, nepřetržitosti a rozkvětu.

Přímý přenos generální audience papeže Benedikta XVI. sledujte ve středu 30.3. od 10:30. Slavnostní projevy i vlastní promluvu papeže Benedikta XVI. přináší televize Noe prostřednictvím Vatikánského televizního centra CTV.

V chudých rozvojových zemích jako je Bolivie jsou mnohokrát jsou potrestáni nevinní lidé a ti, kteří by mohli být snadno znovu začleněni do společnosti, jsou zanedbáváni. Práce katolické církve v Bolivijských vězeních je z větší části neočekávaně úspěšná. Různé skupiny spravované Národní společností pro vězeňské misie existují na celém území Bolívie. Bolivijská vláda vybudovala poslední maximálně bezpečné vězení v diecézi Potosí... Sledujte dokument Byl jsem ve vězení a přišli jste za mnou ve čtvrtek 31.3. ve 21:50.

V neděli 3.4. v 10:30 se také prostřednictvím TV Noe můžete zúčastnit přímého přenosu bohoslužby, tentokrát to bude Mše svatá z kostela sv. Václava v Ostravě s farnostmi města Pardubice

Zobrazeno 1296×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka