Co se vysílá, co se píše, co se děje...

Věřím. Znamená odpustit zapomenout? Šokoval student duší. U2vČR

18. 5. 2012 17:10

Oslavy arcibiskupství pod novou vlajkou
KT otevírá zpravodajství o oslavách 450. výročí obnovení pražského arcibiskupství, na něž Svatý otec vyslal jako svého legáta karinála Christopha Schönborna. Ten také poskytl listu českých a moravských diecézí exkluzivní rozhovor.

Příběhy, na které pořád zapomínáme
Tematická dvoustrana se věnuje odpuštění. Proč je pro člověka důležité umět odpouštět? Jaké bývají nejčastější problémy s odpuštěním? Znamená odpustit zapomenout? Kdo hledá odpovědi na tyto otázky, tomu téma jistě pomůže.

Kulturní rubrika informuje o koncertě U2. Legendrání irská kapela míří do Česka a měla by zahrát na humanitárním koncertě, který pořádá ostravsko-opavská charita.

První slovo křesťanského Kréda
Pravidelná příloha Perspektivy přináší rozhovor s kardinálem Miloslavem Vlkem u příležitosti jeho osmdesátin. Odkrývá i svůj současný pohled na nevěřící.

 

Šokoval jsem své studenty duší
Noviny uzavírá rozhovor s Vladimírem Smékalem, předním českým psychologem, který v rozhovoru přemítá o svých oblíbených tématech: studentech, duši a víře. Hovoří také o své cestě k Bohu.

 

Uvnitř listu čtenáři dále naleznou přílohu Vezmi a čti, která je věnována řádu augustiniánů, zejména pak jeho výročí: 750 let přítomnosti augustiniánů v Čechách 1262–2012.

Zobrazeno 1128×

Komentáře

Vojta Novák

U2? No to jsou věci... :)

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka