Co se vysílá, co se píše, co se děje...

INspirace na září

28. 8. 2013 8:56
Rubrika: In! a Tarsicius

Prázdniny sice pomalu končí, ale to ještě neznamená, že končí i hezké dny. Dobrou náladu můžete mít i během měsíce září. Třeba k ní přispěje i časopis IN! dívčí svět. :)

TÉMA: JSEM INTROVERTKA

Cítíte se lépe v menší skupině lidí, neradi vystupujete na veřejnosti, snažíte se být spontánní, ale moc vám to nejde? Pak je právě pro vás určena dvoustrana o introvertkách! Možná po jejím přečtení zjistíte, že být introvertkou není až tak špatné. 

PORADNA: TRABLE SE ŠKOLOU

Škola může přinášet i nesnadné situace. Šikanu, napjaté vztahy se spolužáky a učiteli apod. Oslovili jsme psycholožku, která vám poradí, jak se s podobnými problémy vyrovnat. 

ROZHOVOR: KAPELA LZ7

Možná jste je slyšeli v červnu na festivalu Lumen v Trnavě. Pokud je ještě neznáte, máte možnost se o této popové taneční skupině z Manchesteru dočíst něco víc. Čím to, že jsou jejich texty tak radostné a plné energie?   

VÍRA: NOVÝ START – NOVÉ MODLITBY

Začátek školního roku je příležitostí k novému startu. Co takhle zkusit oživit i modlitbu? Inspirovat se můžete na stránkách časopisu.

V zářijovém čísle dále najdete zamyšlení nad tím, jaká je vaše role ve škole, dozvíte se něco o hospicové péči a zjistíte, jak moc je pro kluky důležitý první dojem. Nebudou chybět trapásky, příběh (nejen) o koních, pozvánky na akce DCŽM, test, soutěže a spousta zajímavostí.

Úspěšný start do nového školního roku

přeje redakce

 

Časopis IN! je křesťanská alternativa komerčních dívčích časopisů.  Píše o vztazích, hudbě, módě a představuje zajímavé osobnosti, nechybí ani články s duchovní tematikou. 

 

Objednávky na: 

 http://info.in.cz/#5 (Česká republika) 

 http://info.in.cz/#6 (Slovensko)

Zobrazeno 864×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka