Co se vysílá, co se píše, co se děje...

O čem píše KT48: Církev zřídí fondy

28. 11. 2013 0:00
Zpravodajství i publicistika se věnují novinkám, které se týkají majetkového narovnání státu s církvemi. Katolická církev avizuje záměr zřídit investiční fond, který by měl zajistit společenství pro budoucnost.
Česko navštívil milánský arcibiskup Angelo Scola. Poskytl KT exkluzivní rozhovor během své krátké plavby po Vltavě.
Závěru Roku víry se věnuje nejen zahraniční zpravodajství, ale ohlíží se za ním také ostravsko-opavský biskup František Lobkowicz.
Tomáš Halík své čtenáře znovu nezklamal! Informuje o tom kulturní rubrika. Před Vánoci již tradičně přichází s novým knižním titulem. Jeho titul tentokrát zní: Žít s tajemstvím.
Tematická stránka otevírá téma „Bojím se o sebe.“ Opakem naděje, kterou si v adventním čase připomínáme, jsou naše různé strachy a obavy o sebe. Jak se k nim postavit?
KT vychází s rodinnou přílohou Doma. Ta je tentokrát zaměřena na děti a sport. Rozhovor s hokejistou Jiřím Dopitou otevírá téma, jak je sport v životě dětí důležitý a jak na tom dnešní ratolesti jsou s pohybem.
Uvnitř listu naleznou čtenáři speciální Adventní přílohu. Nabízí zamyšlení nad adventní nadějí v rušné každodennosti a také brožurku s nevšedním adventním putováním po Svaté zemi.
Noviny uzavírá rozhovor, v němž Veronika Bartošová představuje zdravotní klauny. Lidi, kteří si nasadí červený nos a jdou do nemocnice rozesmát pacienty.
 
Na webu najdete také výzvu pro vyplnění dotazníku pro ty kdo spravují či by chtěli zřídit farní web.
Zobrazeno 1030×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka