Co se vysílá, co se píše, co se děje...

KT č. 43/2014: Čím skončila synoda o rodině?

23. 10. 2014 12:04
Pavel VI. blahořečen. Papež František prohlásil svého předchůdce na Petrově stolci za blahoslaveného. Pavla VI. si připomínáme nejen jako autora encykliky Humanae vitae.
Na čem se usnesli čeští a moravští biskupové na 99. plenárním zasedání?
Česká nemocnice v Ugandě očima redaktora KT. Tomáš Kutil se vypravil do Afriky nahlédnout pod pokličku tamnímu zdravotnictví. Má smysl pomáhat?
Děti v českých a moravských farnostech podpořily misijní dílo. Misijní neděle proběhla v duchu modlitby a pomoci. Přinášíme postřehy z několika dětských kolektivů.
Proběhlo druhé kolo senátních voleb. Jak jej hodnotí osobnosti?
Na Majdanu jsem spal v botách, říká v rozhovoru fotoreportér Filip Singer, čerstvý držitel prestižního ocenění Czech Press Photo.
Za Jiřím Reynkem. Odešel druhý z petrkovských bratří. Znamená to konec legendy?
Téma: PAMĚŤ A ZAPOMÍNÁNÍ. Pamatujeme si skutečně to, co se stalo, nebo nás náš mozek šidí? Trenérka paměti poradí, jak je možné mozek vycvičit.
Perspektivy: Slušné muslimy krutost a faleš Islámského státu děsí, tvrdí přední odborník, arabista Luboš Kropáček a vyzývá k dialogu o úctě k životu a svobodě náboženství.
Rastislav Dvorový byl misionářem na Ukrajině, nyní pastoračně vede komunitu Rusů a Ukrajinců v Izraeli. O svých zkušenostech i své cestě ke kněžství vypráví v rozhovoru.
Příloha Kniha čtenářů 2014. Nechte si doporučit dobré čtení a hlasujte pro svůj oblíbený titul.
 
PŘÍMLUVY – VŠEOBECNÁ MODLITBA VĚŘÍCÍCH 30. neděle v mezidobí A

 

 
PŘÍMLUVY – VŠEOBECNÁ MODLITBA VĚŘÍCÍCH 30. neděle v mezidobí A
 

Všechny články z čísla 43 si můžete přečíst v online archivu KT (pouze pro ty, kteří mají předplacené elektronické předplatné) nebo na tabletech a chytrých mobilních telefonech přes Publero.

Katolický týdeník
www.katyd.cz
Londýnská 44, 120 00 Praha 2
224 250 395, [email protected]

 

KT doporučuje: Penzion Klídek

Zobrazeno 969×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka