Co se vysílá, co se píše, co se děje...

Pro nové uživatele

28. 3. 2015 6:00
Rubrika: Další

Srdečně vítáme na signálech všechny nové uživatele, kteří se na diecézních setkáních mládeže po celé republice dnes rozhodli zde zaregistrovat!

Co byste na signálech neměli přehlédnout:

Kromě chatu, vzkazů, příspěvkové „zdi“ vaší a vašich přátel zde najdete také mnoho dalšího a výjimečného! Co například:

Redakční obsah – v levém bloku na domovské stránce najdete obsah vytvářený redakcí. Slovo na denkomentáře k liturgii, texty od papeže Františkaudálosti z křesťanského světanebo novinky z přípravy SDM v Krakově a mnoho dalšího nabízí s.magazin.

Chat s osobností  vždy 1x za měsíc zveme na signály.cz zajímavého hosta, který odpovídá na dotazy uživatelů. Do chatu již zavítali Max Kašparů, Mons. Jan Graubner, místopředseda vlády Pavel Bělobrádek, etický teolog Jaroslav Lorman, MUDr. Ilona Burdová a můžete se i nadále těšit na další hosty Sledujte společenství Chat s osobností

Videokatecheze Youcat - Iniciativa Newman Connection ve spolupráci s Vanderbiltovou univerzitou z Nashvillu (USA) připravila seriál krátkých videí věnovaných Youcatu, který poskytla i signálům! Seriál vychází s českými titulky od postní doby s týdenní periodou na stránce youcat.signaly.cz.

Různorodé tipy na videa na domovské stránce - pozvánky, upoutávky, písně, přednášky, videa k zamyšlení, několikrát do týdne nový tip a pokaždé trochu něco jiného.

Výběr z blogů také ihned na homepage a každý den nový tip na tři zajímavé články od různých uživatelů signály.cz.

PROSTOR PRO VLASTNÍ BLOG - využijte této výjimečné nabídky psát a spravovat vlastní blog na křesťanském webu.

Autorizovaní uživatelé = tyto osoby skutečně reálně existují a nemusíte se bát anonymity či falešné identity.

Duchovní podpora - členy z tohoto společenství, o nichž si něco můžete přečíst na blogu, můžete oslovit s prosbou o radu nebo rozhovor.

Signály jsou víc než si myslíte!

Zobrazeno 2525×

Komentáře

Mot

A také množství akci na přehledné interaktivní mapě. Akce můžeš sám vytvářet a zvát své kamarády. Mrkni, co se děje ve tvém okolí, a zjistí koho tam potkáš :-)

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka