Co se vysílá, co se píše, co se děje...

KT č. 50/2014: Světová náboženství proti modernímu otroctví

9. 12. 2014 13:54
Náboženští vůdci odmítají otroctví. Patnáct vrcholných představitelů světových náboženství podepsalo ve Vatikánu deklaraci proti zotročování. Byl mezi nimi i Mons. Tomáš Halík.
Jsme zahleděni sami do sebe, varoval papež František. Při tiskové konferenci cestou z apoštolské cesty v Turecku Svatý otec pronesl hned několik provokujících výroků.
Jsem Jusúf, váš bratr, zní název týdenní duchovní a kulturní akce v Hradci Králové, která je aktem křesťanské solidarity s pronásledovanými menšinami Blízkého východu.
TÉMA: Zvony a zvoníci neodmyslitelně patří ke křesťanské tradici. Je zvonění více práce, nebo služba? Umíme se o své zvony dobře starat? A jak se vůbec odlévá zvon?
Katolický týdeník v novém kabátě představuje v rozhovoru šéfredaktor Antonín Randa. Jak budou noviny vypadat od Nového roku?
DOMA: Vánoce v nemocnici. Za dětmi, jejichž Vánoce nebudou takové, jak si je představují, se vypravila redaktorka KT například i na detoxikační oddělení.
Příloha Cesty 121 představí činnost sdružení i některé jeho klienty, mj. vitálního devadesátiletého kněze P. Bohumila Koláře.
 
 
PŘÍMLUVY – VŠEOBECNÁ MODLITBA VĚŘÍCÍCH 3. neděle adventní B – var. 1
 

Všechny články z čísla 50 si můžete přečíst v online archivu KT (pouze pro ty, kteří mají předplacené elektronické předplatné) nebo na tabletech a chytrých mobilních telefonech přes Publero.

Katolický týdeník
www.katyd.cz
Londýnská 44, 120 00 Praha 2
224 250 395, [email protected]

 

KT doporučuje: Penzion Klídek

Zobrazeno 959×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka